Casa > Sobre nosaltres

Shenzhen Hoion Lighting Co, LTD és una empresa de ciència i tecnologia, se centren en l'àmbit de control fotoelèctric LED. Relacionats amb productes inclouen: RGB controlador, sense fils controlador de RF, infrarojos director remot, LED regulador, amplificador RGB, controlador SPI, LED Audio Controller, DMX512 mestre director, descodificador DMX512., conductor enfosquiment LED i així successivament.

Ens posseeix un lot d'equip directiu d'alta qualitat i un lot d'hi-Tech equip professional. Reïx a principi (l'home com a fonamentals), és sempre respectant coneixement i intel·lectual, perquè s'ha forjat nostres un lot de l'equip coordingative d'alta qualitat, molt hàbil amb bon estil estricte i moral. Mitjançant els continus esforços de l'equip i l'acumulació de la contínua innovació de la tecnologia, la companyia ha guanyat la confiança i el suport de clients des de la Constitució. Adherir-se a la filosofia de negoci "productes de qualitat, la innovació contínua, excel·lència en el servei".

Triem canals bons proveïdors de materials, elaboració estricte per garantir el control de qualitat perfecta. El nostre Departament eD r contínuament investiguen i desenvolupen productes més creatius, per compartir amb els nostres clients i créixer junts. "Satisfacció garantida" és el referent del nostre servei, "superar les expectatives del client" és l'objectiu del nostre servei, ens agradaria fer tot el possible per satisfer les necessitats dels nostres clients i crear més gran, més cooperació en profunditat.