Descodificador DMX512.

HX-DMXBM-4CHDMX512 DecoderHX-DMXBM-4CH, adopta la unitat de control avançat Microordinador, pugui rebre el senyal de control digital estàndard DMX-512 que és internacionalment àmpliament utilitzat. Canvia el senyal

Detalls del producte

HX-DMXBM-4CH
Descodificador DMX512.

HX-DMXBM-4CH, adopta la unitat de control avançat Microordinador, pugui rebre el senyal de control digital estàndard DMX-512 que és internacionalment àmpliament utilitzat. Canvia el senyal en senyal de control PWM a accionar la llanterna LED. També podeu connectar la consola digital DMX per canviar la llum o cada efecte dinàmic. A més, quan el descodificador no està connectat amb la consola DMX, es pot utilitzar com un director sincrònic. És a dir forma sincrònica pot controlar nombre de descodificadors i llums LED.

Funció producte

●The DMXBM-4CH és descodificador de tensió constant, acceptar internacional popular DMX512 senyal de control digital estàndard, convertir-lo en el senyal PWM per conduir llums LED, aplicable a una varietat de làmpades LED tensió constants, com mòdul de RGB LED, llums, llums de corda, etc.
Descodificador ●DMX pot ser controlat pel mestre DMX, i el descodificador pot connectar la línia de senyal per poder ampliar els canals fins a 512, finalment poder assolir el canvi més en efecte.
●except l'adreça d'escena de manual DIP apagada, és també es poden assignar adreces automàticament, quan tots DIP dels descodificadors canviar tots els "0".
●If cap mestre, descodificador DMXBM també pot ser utilitzat com el controlador sincronitzada, tots ells pot sincronitzar el treball com a sincronització-obra-sistema quan connectat per RJ45.
●When utilitzar de manera sola, DMXBM també pot ser utilitzat com un controlador de RGBW normal, amb 9 maneres en total.
Es poden ●in tal d'assolir la sincronització de més làmpades LED, senyal repetidor.
●There canals per RGB sortida, cada permet un corrent màxim de 4A.
●2-anys de garantia.

Paràmetres tècnics

Temperatura de treball

-20-60℃

Tensió d'alimentació

DC12 ~ 24V

0utput

4 canals

Mode de connexió

ànode comú

Dimensió externa

L164 * W65 * H40 mm

Mida embalatge

L183 * W82 * H60 mm

Pes net

360g

Pes brut

410g

Gris de sortida

RGB cada 256 nivells

Sortida actual

< 4A(each channel)

Poder de producció

12V: < 192W, 24V: < 384W

Especificacions de la interfície

Direcció d'ús

Aquest producte és en compliment DMX512 protocol i abordar compatible autoindex i adreça establiment manual.
1. cada director DMX universal pren cap amunt de 4 adreces DMX. Adopta 2 canvi de codi de maneres per configurar l'adreça. Quan l'adopció de l'adreçament autoindex, tots els canvis són "fora" de l'estat. Quan l'adopció de l'interruptor de codi per posar cap amunt d'adreça, el bit(FUN) 10 és "fora" estat i altre trossos 9 arebinary valor codi canvi que s'utilitzen per configurar la DMX començant adreça codi. El primer bit és la mica d'ordre més baix, i el novè és la mica d'ordre més alta. Que podeu configurar 511 codis d'adreça. El DMX partida adreça codi és igual a la suma de 1er i 9 bits. Si baixar per una mica de canvi de codi ("ON" conjunt "1"), vostè pot aconseguir la placevalue de aquesta mica. Si pujar (conjunt "0"), el placevalue és 0. Per exemple: si voleu configurar DMX començant adreça codi per 73, cal baixar el 7, 4t i 1 mica de canvi de codi per a "1" i altres per a "0", llavors és la suma de la placevalue de 1 a 9 bits 64 + 8 + 1. És a dir, la sortida DMX512 adreça codi és 73. (La posició de codi de correspondència esferes és la següent)
Escollir el canal de l'interruptor Package(DIP) de marcatge en línia:

1. exemple 1:

Com figura 1, per establir la DMX començant adreça codi per 37, cal baixar el bit 6, 3r, 1a per a "1", altres per "0". Llavors és la suma de la placevalue de 1 a 9 bits 32 + 4 + 1, com és per 37.

2. exemple 2:

Com la figura 2, per establir la DMX començant adreça codi per 328, cal baixar el bit 9, 7, 4t per a "1", altres per "0". Llavors és la suma de la placevalue de 1 a 9 bits 256 + 64 + 8, com és de 328.


Direcció de altra funció d'ús

1. prova de la funció:
Detecció del senyal manera: Quan diversió (10) = OFF, i rebre el senyal de consola DMX512 control principal, la llum verd indicar en el revestiment exterior vols brilli ràpid. De moment, l'estat de la lluminària és controlat per la consola. Quan diversió (10) = ON, velocitat de la llum verda senyal vols alentir. Aquesta vegada, l'estat de la lluminària és controlada per l'interruptor adreçable. Quan la "Diversió" = "ON", la funció de prova com figura 3:
1-9 apaga: negre
Interruptor 1 = ON: vermell
Interruptor 2 = ON: verd
Interruptor 3 = ON: blau
Interruptor 4 = ON: groc
Interruptor 5 = ON: bé
Canviar 6 = ON: flaix
Interruptor 7 = ON: canviant nerviós

Interruptor 8 = ON: All-color de canvi gradual
Canviar 9 = ON: flueixen

2. elecció velocitat de nerviós canviant i efecte del gradual canvi:
Quan diversió (10) = a i 6 o 9 bits ser per a "ON", canvi de 1 a 5 estan per grau disponible de velocitat. Hi ha 6 graus altogether.1-7 apaga: 0 graus de velocitats
Interruptor 1 = ON: 1 grau de velocitats
Interruptor 2 = ON: 2 graus de velocitats
Interruptor 3 = ON: 3 graus de velocitats
Interruptor 4 = ON: 4 graus de velocitats
Interruptor 5 = ON: 5 graus de velocitats

Com figura 4, quan tots els interruptors són "ON" al mateix temps, el valor més es pren com a final. L'estat de descodificador és Flowing de funció de prova. Variador de velocitat és de 5. A més, quan l'indicador de senyal (verd) titil·la lentament, funciona l'eficàcia de programa predefinits de descodificador. Quan el descodificador rep el senyal DMX, indicador de senyal enfocarà ràpidament.

Aplicacions típiques

Informació del producte per realitzar comanda

Nom del producte

Nombre d'element

Descodificador DMX512.

HX-DMXBM-4CH

Investigació