LED sincronitzar Dimmer amb RF botó remot

HX-RFBT001-DIM adopta la tecnologia més avançada (modulació d'amplada de pols) PWM digital enfosquiment, especialment el disseny de la franja de color únic dirigit. Per exemple, font puntual de franja de llum lleugera, flexible, mòduls dirigits, portat cordes i així successivament. Pertanyen a baixa tensió DC poder d'entrada i sortida amb dos...

Detalls del producte

HX-RFBT001-DIMadoptsthe més avançada PWM (modulació d'amplada de pols) digital especialment enfosquiment tecnologia, disseny de la franja de color únic dirigit. Per exemple, font puntual de franja de llum lleugera, flexible, mòduls dirigits, portat cordes i així successivament. Pertanyen a baixa tensió DC poder d'entrada i sortida amb twointerfaces, incloent-hi el V + és les interfícies positius, les altre onefor el negativeinterface. Mentrestant, pot girar on/off, ajustar brightnessfor differentlighting efectes a través de control remot de RF14keys. A més, és convenient utilitzar RJ45 connector per connectar els diversos directors junts i aconseguir la funció de sincronització de milers de metres va portar tires. En teoria, poden ser connectats nombrosos.

Funció producte

● Dissenyat per sola colorconstant llums LED de voltatge, voltatge de treball DC12-24V.

Watt alta sortida disseny, fins a 1 * 25A / 300W.

Funció de la memòria, cada vegada poder-en reservem el mode que deixar en el darrer apagat.

Ben comunicat amb sincronització-treball achievemultipledimmers per RJ45 terminal.

Adopta l'aspecte de moda RF14keys controlwith remot, sense necessitat línia de vista. Control s'estenen fins a 20 metres.

Premsa llarga la brillantor i velocitat keycan getthe ràpid ajust, convenient foroperation.

2 anys de garantia.


Paràmetres tècnics

Controlador

Temperatura de treball-20-60℃Tensió d'alimentacióDC12V-24V
Consum energètic en repòsandlt; 1WMode de3
Escala de grisos256 nivellsEtapa de velocitatGrau 100
Dimensió externaL127 * W41 * H32 (mm)Mida embalatgeL138 * W131 * H35 (mm)
Pes net160gPes brut185g
Sortida1 canalMax. Sortida actual25A
Poder de producció300WDistància de RF≤20m
Freqüència PWMEmissors 433.92MhzFunció de la memòriasuport

Control remot

Temperatura de treball-20℃~60℃Tensió d'alimentacióDC3V(AAA*2)
Mode d'espera actualandlt; 18uATreball actualandlt;. 25mA
Energia de reserva54uWPoder treballar75mW
Pes net65gFreqüènciaEmissors 433.92Mhz
Dimensió externaL150 * W40 * H20 mmDistància de RF≤20m

Especificacions de la interfície

Direcció d'ús

●Connect la càrrega de filferro al primer, followedby el cable de poder; Si us plau asseguri curtcircuit no es poden produir entre wiresbefore turningon el poder;

Adopta remota de RF, 14 botons en total.

La buttonsare de functionof mostren com per sota:


Nom
Descripció
Botó de conjuntPer determinar la llum de nit i es posin en venda codi amb auricular. En mode llum de nit, premeu "Botó de conjunt" i aferrar-se a 10 segons a entrar la nit entorn de la llum. Premeu el botó de conjunt nou per estalviar l'escena i deixar fora.
ENEngegar
FORADesviar-se
Brillantor +La brillantor se sumarà 1 nivell després de cada premsa de temps. Premsa llarga pot aconseguir ajustant ràpid.
Brillantor-La brillantor reduirà 1 nivell després de cada premsa de temps. Premsa llarga pot aconseguir ajustant ràpid.
Clau calenta brillantor +tecla de selecció calenta 4 nivells brillantor (10% 、30% 、70% 、100%), llums anirà a següent després de cada edició.
Clau calenta brillantor-tecla de selecció calenta 4 nivells brillantor (10% 、30% 、70% 、100%), llums anirà a última després de cada edició.
Clau de manera3 modes en total: 100% estàtic, flash, respirar
Llum de nitPremeu el botó Vés a mode de llum de nit (nit de llum entorn: en mode llum de nit, premeu "Botó de conjunt" i aferrar-se a 10 segons a entrar la nit llum entorn, premeu el botó esquerre per baixar la brillantor, premeu el botó dret a cap amunt de la brillantor. Rang d'ajust: % 1% - 10.)
Velocitat +Afegir la velocitat de manera dinàmica. Premsa llarga pot aconseguir ajustant ràpid.
Velocitat-Reduir la velocitat de manera dinàmica. Premsa llarga pot aconseguir ajustant ràpid.
Botó de retardLa llum serà retard fora en 30 segons.


Consells:Receptor pot ser controlledby un qualsevol el mateix remot com a omissió de factoria; Control remot de RF BT lliurat amb codi RF únic com a omissió de factoria; Si és necessari l'únic control, si us plau que coincideixen amb el codi abans d'instal·lació i ús.

Operació codi coincidents

Si és únic control o nou-codificat-remot és necessari, ajuntant-se el remot i el receptor com sota operació instructionbefore utilitzant:

1.Pas 1:Prement la tecla"conjunt"i aferrar-se, poder en el director, la càrrega LEDs serà el 50% brillantor blanc com respondre.

2.Pas 2:Contínuament a premeu la tecla"Clau de manera"per 3 vegades en 5 segons després del pas 1, la brillantor de LEDs canviarà de 25% -10% com respondre.

3. Codelearning amb èxit, els LEDs serà backtothe statusbeforethe poweroff, i el receptor només pot ser control pel remot.

4.Ifnot, si us plau, re-operatefromstep1 a 2.

Operació codi clar

Altra vegada a omissió de factoria, paret-panell pot ser controlat per cap el mateix comandament.

1. pas 1: prement clau "conjunt"i aferrar-se, poder en el director, la càrrega LEDs serà el 50% brillantor blanc com respondre.

2. pas 2: contínuament de prémer "Botó de retard"3 vegades en 5 segons després del pas 1, la brillantor de LEDs canviarà de 25% -10% com respondre.

3. Codeclearing els LEDs serà backtothe statusbeforethe poweroff reeixidament, i el receptor pot ser controlat per anyremotecontrol (un qualsevol el mateix comandament es pot utilitzar per netejar el codi).

4.Ifnot, si us plau, re-operatefromstep1 a 2.

Aplicacions típiques

Poder i esquema de connexió LED:

Diagrama conjuntament:

Informació del producte per realitzar comanda

Nom del producteNombre d'element
RF BT remot director-DIMHX-RFBT001-DIM
Investigació